Sahabat Followers

Rabu, 17 Oktober 2012

Jom Update !

Assalamuaalikum Sahabat ,,



Rasanya lama AmbE tak update blog… dalam 2 bulan lebih.. huhh sungguh lama.
entah kenapa penyakit M sudah muncul …
 macam mana nak kekalkan prestasi kan??
 Lagi pun ambe sentiasa tak berkesempatan nak beronline s0km0..
 Pernah rasa kekeringan idea untuk menulis? Itulah yang terjadi kepada penulis selama mana tak update blog ni.
 Rating memang dah jatuh sesangat tapi masih ada
 yang sudi jenguk-jenguk blog ni.
  Terima kasih diucapkan... 
Insyaallah ambe akan terus mencuba menulis selama mana di blog ini untuk tatapan semua.Insyallah.. tapi tak tahu bila la…
 nanti bila lagi lama ambe tak update, bertambah belaka penyakit M ni melekat…hehe
Okla… ni pun update sepintas lalu… 
lain kali ambe update yek..hehehe apa2 pun, blog ni tetap akan di kemaskini kan dari masa ke semasa.
Teruskan menyokong ambe ye :) jazakumullahu khairon kasir0n .
  



3 ulasan:

zulhilmi tempoyak berkata...

haaa.. nk tulis apa ye. dah update so. komennya.

KOMEN. :D

miz ruha berkata...

jangan malas2... :)

DRC berkata...

huhuu... teruskan menulis... ^_^